Thursday, May 19, 2011

aku,keling,kini tiada beza


     ini beg opis.beg opis ni la yg aku bwk ari2 g opis.tp tu bukan mende yg aku nk cte & xde mngena pon ngan tajuk post ni.sekadar mukadimah...

     okey...orang kate hitam itu menawan, ade jugak yg kate hitam itu sweet (aku pn xtaw perisa2 berwarna ni), x kurang jugak yg kate hitam itu stylo, n rokok Perilly's pon ade kate 'Hitam Itu Perilly's.tp kt sni aku nk ckp post ni xde kne mngena ngn Black Mentor,band Handy Black, Black Metal mahu pon Men In Black.jauh skali niat aku nk racism kt sni.tp yg aku nk ckap,skang aku dah hitam.ini sume gara2 bkeje kt site."ala,baru itam sket pn nk kecow..." maybe itu lah yg sesetgh org ckp...( haa,mngate lettew...) tp ade aku kesah?? bkn ape, dlu pn da puas mngitam kn kulit time kt PLKN dlu.so skang da xnk da, susa woo nk putih kn blk...(x susa pon xtually tp amek mase r...)

   amacam keje site?? best x jd mat indon?? itu lah soklan2 awal yg aku tanye diri sndri bile dah tlentang kt blk sndri ni.fuh, besttttt...la sgt! eh x x, xtually best pon ade gak. bkn ape, pengalaman la katekan...mne taw nnt jd site manager, kne gak tgk2 kn pekeje kt site kn,xkn nk lepak opis beso kn perot jek,pebarang boss camtu...so,ari ni dah 1 ari memutihkan kulit kt highway PLUS tuh,mmg puas ah.xde la nk merungut ke ape coz mmg cenggitu la praktikal.kalo x try skang,xkn nk try time lepak kt fac plak...nk x nk, follow suda...


ni hah site highway PLUS kt Ayer Keroh, Melake...tempat aku sun-bath dr 9 pg smpai 7 mlm








projek yg aku wt ni name nye pasang GUARDRAIL. ala, yg kt tepi jln tu kn ade penghadang, haa yg tu ah... mmm, yg paling kiri dlm pic atas ni ialah bonzer aku, merangkap sbg big boss aku kt opis. bgs btul, boss pn turun site...camtu lah best!


tgh syok2 snap gambo kt site ni, tetibe lak ade mamat ni ramp2 kt sbelah...peh, trus tinggal keje, snap gambo kete lah plak...tp td melepas plak nk snap Godzilla (ni bkn dinosaur,ni Skyline GT-R), laju bebenooo!


ni lak xtaw pokok ape yg ade sbelah highway, cam pelik dan menarik jek, aku snap lah skali...



hampir siap...jeng jeng jeng



okeh, siap! (siap utk ari ni jek)


fuh,ni siyes time letih giler (maklum le x pena wt keje berat...ceh). otw nk blk opis....
 tp ade 1 bende yg xleh blah ari ni...time tu tgh reramai pasang menatang besi ni lah. pastu tetibe ade wak tu sound, "budak ni dah kawin ke belom, carik lobang (nut) pon x jumpe!" hahaha mongok nye wak indon nih. tawu le die xperience lebih,dah smpai cucu cicit, aku study pon x abes lg, xkan da nk kawin...huh.

esok ape cite plak?? "boss,sok saye resign! eh silap, sok saye nk mintak MC, balik kampung, nenek saye bersalin...bubbye! " (p/s: beg BEN 10 kt atas tu bkn aku nye , tu anak staff yg punye daa...)


4 comments:

yaadahria said...

itam itu menawan la ayik..

asyik snap picta je. bile bt keje??

Ady said...

beg tu comel je klu awak pakai haha.

Schafiq Hasyriq said...

zhrh : tu keje la tuu...keje observation namenye...haha

Schafiq Hasyriq said...

ady : mmg nk bli pon, lawa oh! =p