Saturday, August 20, 2011

10 ciri blogger pilihan hati

1. stylo pkai shawl, siap wat demo cane nak pakainya skali
2. ade DSLR, snang nak shoot gambar lawa
3. semestinya comey, baru sedap mata memandang
4. follower x ramai xpe, janji aku minat dia
5. hati kena baik, snang nak bawa jumpa family nanti
6. entry dan penggunaan ayat yang sopan, bahasa jiwa bangsa kan??
7. banyak idea best, kang xde la boring bila dating
8. salu reply komen, xde la nampak kerek n bajet hot
9. blog simple2 suda, coz simple itu menarik dan x serabut otak
10. yang penting single, yang double,triple,quadruple xyah amek port.


SH : sori, saje2 tulis entry ni coz boring nak tunggu sahur... aku x memilih sangat pon, haha  =p
* gambar sekadar hiasan, xde kena mengena pon

14 comments:

LemonSusu Skyjuice said...

gambarsapelah yang jadik mangsa tu..bhahahhahaha..

cweety kadbury said...

tau 2..jeng..jeng..blgger cntik uu..

Schafiq Hasyriq said...

haha dia memang cantik! ^^ *wink2*

QUEENPINK said...

wah...siapakah gadis itu?

Schafiq Hasyriq said...

tettttt.... =p

Nur Afiqah Hani said...

ciri-ciri yang perfect ^^

Dhiya Fariza said...

amboi-amboi. :D

Schafiq Hasyriq said...

haha xde keje...

syasya said...

haha sapekah wanita itu...kih kih ciri2 untuk wanita saje..kesian lelaki. =p

Schafiq Hasyriq said...

sape dia, msih tcari2...haha eh,mst la bg ciri pmpuan, xkan sy nk tulis psl laki plak =p

pandangkedepan said...

weh aku knal tu sape...jibauk tul...ahaha...:P

Schafiq Hasyriq said...

haha 1st come 1st serve =p

saia said...

wooo , gamba awek mne awak amek tuhh (;

Schafiq Hasyriq said...

awek saya kt dalam mimpi...haha =p