Friday, July 8, 2011

Facebook pon nak Video Call jugak....


org buat, die pon nk buat jgk. itu lah fesbuk, dgn aplikasi tbaru dr beliau, Facebook Video Calling. pasni kte da bley roger2 ikut video plak. dlu time xde chatting, diorang sediakan chatting. skang ni video call plak, maybe nk lawan Skype agaknye. maybe sebab tgesa2 sgt nk lawan org smpai kualiti dr fesbuk ni agak kureng sket. dgr cte Google+ lg baguih. xpe2, budak baru la katekan. tp not bad la, at least diorg upgrade jgk bisnes diorg ni. kalu nk 3G pkai enset, mak ai, bapak mahal... call baru seminit, da bape diorg charge. so dgn FVC ni, boley la kte calling2 scara live plak. xde lg hashtag #GRRRRRR , xde lg OMG, xde lg Oh Mak Kau (OMK), skang nk melatah ke, nk marah ke, korang bley tunjuk live dpn member2. tp jgn plak pasni makin byk kes video Ariel Peterporn yg baru korang buat. kang x pasal kene flying-kick ngn mak bapak korang, kalu flying-kiss ngan awek tu orait la jgk kan... so, slamat bervideo2 lah yee...weee~

nak try? click sini.

SH : jap lagi nak add Avril Lavigne, malam nanti boley calling2...huuuu =p

2 comments:

Hans said...

hahahaha...
aku xada webcam
so xleh guna benda nih

Apabila Berniaga

Schafiq Hasyriq said...

smbg jek USB utk xternal wbcam, lg syok maa...hehe