Saturday, July 16, 2011

Hari ke-2 : ARSENAL training

sambungan dari post yg lepas :  'ARSENAL dah sampai MALAYSIA weh!'

seperti yg dijanjikan, kali ni aku akan sambung cite psl hari kedua budak2 Arsenal berada kt Malaysia. sori lambat update, coz aku mmg bz dgn urusan2 FYP. post kali ni x byk cite, juz byk pic je utk dikongsi....




sampai2 jek kt Mid, nasib baek dpt port parking kete, org pon da bduyun2 kt dalam. nk masuk Mid Valley Exhibition Centre mmg x dapat r coz xde pass masuk, ntah mne ntah diorg dpt pn aku xtaw. try pancing brader2 bonzer yg jage entry gate pn x dpt coz kt dalam dah pack giler vavi ngan kipasusamati Arsenal. so lepak luar pon da orait coz player Arsenal mmg akan lalu area aku lepak tu jgk. so, alang2 dah duk area dpn skali, dapat lah peluang nak cepuk kepala player2 Arsenal yg lalu kt depan aku pd jarak setengah meter. mmg dekat. aku bajet 1 team dtg tp yg dtg cuma 4 org. xde hal la, janji ade. mule dgn Jack Wilshere, Alex Song, Theo Walcott, sumenye sempat kene cepuk kecuali Wojciech Szczesny, sepayah nk sebut namanya, sepayah tu la nk cepuk kepala die yg tinggi tu. tgk kt Astro mmg nampak tinggi, tp jumpe live2 rasenye aku lg tinggi dr Wilshere n Walcott tu. bila diorg lalu kt depan, sume org dah mcm org gile. so, x smena2 pic yg aku snap pon dah jd gile jgk. sorry, part diorg lalu pic blur r





ini Wilshere


itu Szczesny


kelam kabut selepas Song n Walcott lalu



da abes interview sket kt dlm butik Nike, diorg trus gerak msuk exhibition hall td. so, aku pon gerak r... g stadium plak. jap lg pkl 7 diorg ade sesi training, mst la nk tgk, admission pass kan da dpt, rugi r x tgk






Fabregas, apsal ko injured plak...mentang2 la ko nk blah masuk Barca kan....huh


Chamakh


skang kt area Stadium Nasional Bukit Jalil, sesi latihan Arsenal




antara candid2 mase diorg training...













utk post entry match-day Arsenal n Malaysia XI, nnt jap2 lg aku update


SH : bangge x terhingga rasenye dapat bergambar ngan adik Alex Song, namenye A-Let's Sing A Song =p

2 comments:

pandangkedepan said...

pewwwitt...peminat arsenal tu...:P

bile nak wat pop up window untuk komen...

Schafiq Hasyriq said...

haha aku dah carik cam ko ajar ari tu, x jumpe r...meh dtg blk aku, ajar skang