Sunday, November 20, 2011

Siapa SNSD FC?


3.33 AM, 21-11-11, aku baru jek sampai rumah dari Trip Environment ngan budak2 fakulti aku kt Pulau Langkawi. nama je trip study tp aku rasa 80% nya trip melancong. 3 hari kat sana, hari last baru kitorang melawat treatment plant. balance lagi 2 hari tu g shopping2, g happy2 kat sane. syok oh Langkawi~

sampai2 je kat rumah ni, member serumah aku Akmal Persie (manusia paling kanan dalam gambar ni, pakai baju Arsenal) dah update blog dia pasal team futsal kitorang. xtually aku memang ada plan nak story2 pasal team aku ni, juz x sempat nak buat lagi. so, alang2 dia ni da update dlu, apa kata korang usha je kat blog dia ok. ni hah blog beliau >>> http://akmalsuhaimi.blogspot.com/2011/11/kawan-sefutsalan-ku-di-uitm-shah-alam.html?showComment=1321817511384#c5393203618394884015

oke, time kasih aku ucapkan kat beliau coz yo yo o jek bukak story tu. haaa, sebelum terlupa, korang jugak boleh like page SNSD FC kitorang ni kat fesbuk. ini link dia >>> https://www.facebook.com/pages/SNSD-FC/186288868057075 . kalu x dapat, korang search je type 'SNSD FC' k. itu saja update kali ni yang x sampai 10 minit pon. aku da letih naik bus dekat 7-8 jam tadi, so selamat malam lah ye! Zzz...

SH :  tp ada ke patut Akmal call aku Ramli?? dem u Mal...haha =p



4 comments:

cik pha said...

aku dah agak dah kau lebihkan jalan2 dari blaja kan haahhaha

Schafiq Hasyriq said...

itu kena salahkan pengarah program la kan, nape tentatif die best sgt...haha =p

Edy Fee said...

syokla klau menang.hehehe

Schafiq Hasyriq said...

dah mng syok r, tp nak mng tu yg x syok, bukan men payah...haha